Kwaliteit & garantie

PIMEX is gespecialiseerd in roestvrijstaal hang- en sluitwerk. PIMEX probeert in haar documentatie zo volledig mogelijk en uitgebreid te omschrijven welke kwaliteit er voor de diverse artikelen is en wordt gebruikt. Steeds zullen hierin veranderingen en verbeteringen plaatsvinden.

Garantie

Voor al onze roestvrijstalen producten geldt: Wij garanderen dat u kwaliteit geleverd krijgt zoals op onze offerte, orderbevestiging, pakbon en factuur staat. Garantie dat iets niet kan roesten kunnen wij niet geven, omdat wij geen invloed hebben op externe omstandigheden, zoals o.a. weer, zuurgraad water, gebruikt gereedschap en andere materialen waarmee direct contact gemaakt wordt.

Het is belangrijk dat de goederen regelmatig worden schoongemaakt met een Ph-neutraal schoonmaakmiddel. Met molybdeen-testapparatuur worden door PIMEX regelmatig steekproeven genomen ter controle van onze RVS-316/A4 producten. Op verzoek kan PIMEX hiervoor een 2.2. certificaat opstellen, indien besteld voor de levering.

Kwaliteit & garantie
Kwaliteit & garantie

Niet gevonden waar u naar zocht?

Dit is nog maar een “greep” uit ons assortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons volledige assortiment.